hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ashley Young'a telefon şakası!

    Ashley Younga telefon şakası
    expand

    Galatasaraylı bir taraftar, Manchester United takımının kaldığı otelin resepsiyonunu arayıp İngilizce konuşarak futbolcu Ashley Young ile görüşmek istediğini söyledi. Resepsiyon görevlisi bir süre sonra Galatasaraylı taraftarına Ashley Young'un kaldığı odadaki telefonu bağladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Telefonu açan kişinin kendisinin Ashley Young olduğunu söylemesi üzerine Galatasaraylı taraftar Young'a "Welcome to hell" diyerek telefonu kapattı. Yapılan telefon görüşmesini cep telefonuyla kaydeden Galatasaraylı taraftarı görüntüleri sosyla paylaşım sitelerinde paylaştı.

    Sarı-kırmızılı taraftarların, dün gece Atatürk Havalimanı'nda Manchester United'ı karşılamaya gelmesi üzerine, takım güvenlik gerekçesiyle başka kapıdan çıkarıldı. Bu arada karşılamaya gelen sarı-kırmızılı taraftarlar ile güvenlik güçleri arasında gerginlik yaşandı. Başka kapıdan çıkartılan Manchester United takımının futbolcuları kalacakları otele götürüldü.

    Manchester United takımının kaldığı oteli öğrenen Galatasaraylı bir taraftar uzun süre konuşulacak bir olay gerçekleştirdi. Otelin resepsiyonunu arayan Galataraylı taraftar resepsiyon görevlisi ile İngilizce konuşarak Manchester United takımının futbolcularından Ashley Young ile görüşmek istediğini söyledi. Galatasaray taraftarı ile bir süre konuşan resepsiyon görevlisi daha sonra Galatasaray taraftarını görüşmesi için futbolcu Ashley Young'un kaldığı otelin telefonuna bağladı.

    Galatasaraylı taraftar daha sonra telefonu açan kişiye Ashley Young olup olmadığını sordu. Galatasaraylı taraftar kendisinin Ashley Young olduğunu söyleyen telefondaki kişiye "Welcome to hell" diyerek telefonu kapattı. Yapılan telefon görüşmesini cep telefonuyla kaydeden Galatasaraylı taraftarı görüntüleri sosyal paylaşım sitelerinde paylaştı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow